Facebook Certified

Deze training zal worden verzorgd door een Facebook Certified Marketing Professional met jarenlange praktijkervaring.

Beoordeeld met een 8.4

Deelnemers van deze training waardeerden deze met een 8,4 gemiddeld.

N

Zeer compleet en praktisch

Van strategie, tot A/B testen en oefenen met de Power Editor. Leer in een dag adverteren als een pro!

Incompany trainingen Facebook en Instagram

Likeconomics biedt al haar Facebook trainingen ook incompany aan, dus bij uw organisatie ‘in huis’. Handig voor als er meerdere collega’s willen deelnemen, op een datum en tijd die voor jullie allemaal schikt. Bij incompany trainingen gaan we meteen heel concreet aan de slag, met content, casussen en advertenties die precies passen bij jullie organisatie. Op maat dus, met persoonlijke aandacht voor jullie wensen.

Incompany training = maatwerk
Onze incompany trainingen zijn altijd maatwerk. Voorafgaand aan de training hebben we telefonisch contact om precies te bepalen wat jullie wensen, behoeften en kennisniveaus zijn. Ook maakt één van onze trainers een analyse van jullie content (en indien aanwezig advertising) op jullie social media kanalen. Het programma van de training wordt hier vervolgens op afgestemd. Zo sluit de training geheel aan op uw branche en de vragen en uitdagingen die leven binnen uw organisatie.

Overzicht trainingen
De trainingen die we Incompany aanbieden zijn o.a.:
– Training Facebook Marketing
– Training Facebook Adverteren 
– Training Facebook Adverteren voor gevorderden
– Training Instagram Adverteren

Trainingen combineren is in sommige gevallen mogelijk, mits de duur van de training dit toelaat. Hebben jullie hier behoefte aan, laat het ons dan vooral weten.

Afterservice inbegrepen
Tijdens de training gaan we meteen praktisch aan de slag. Bijvoorbeeld met het opstellen van een Facebook marketingstrategie of het opzetten van advertenties op Facebook of Instagram. De kennis die je tijdens de training opdoet breng je dus meteen in de praktijk! Onze trainer helpt je hier ter plekke bij. Desondanks kan het voorkomen dat je na afloop tegen (praktische) problemen aanloopt bij de verdere uitvoering. Daarom zit er een stukje afterservice inbegrepen bij de training. We bieden jullie graag enkele contactmomenten per mail of telefoon aan, waarbij we je ondersteuning geven en vragen die opborrelen naar aanleiding van de training kunnen beantwoorden.

}

Data en tijden

U bepaalt zelf op welke datum en tijd de training plaatsvindt. Doordat we meerdere trainers hebben zijn we hierin erg flexibel.

Kosten

Omdat we iedere training geheel op maat aanbieden is ook ieder prijsvoorstel maatwerk. Om u alvast inzage te geven in de prijs kunt u rekening houden met een prijs van €995,- voor een incompany training van een dagdeel en €1495,- voor een gehele dag. Neem contact met ons op voor een voorstel op maat.

Onze trainers

Al onze trainingen worden verzorgd door een Facebook Certified Professional. De trainer heeft hiervoor onder streng toezicht door Facebook verschillende ‘Blueprint’ examens afgelegd. Maak hier kennis met onze trainers en lees over hun kennis en ervaring.

t

Vragen?

Heb je een vraag? We staan voor je klaar! Bel met Peter Minkjan van Likeconomics op 06 – 52 717 644, of mail: trainingen@likeconomics.nl

In jullie vertrouwde omgeving leren adverteren op Facebook en Instagram?

Referenties

“Door deze cursus voel ik mij empowered om op professionele wijze aan de slag te gaan met ons Facebook advertising budget.”

Nick

Marketingmanager, Ticket TGV

“De training bevat een goede balans tussen theorie en praktijk, met voldoende aandacht voor vragen. Als online marketing team hebben wij allen iets bijgeleerd en gaan het snel in praktijk zetten.”

Tessa Colauto

Online Marketeer, Joolz

“Ik vond de training ontzettend interessant! Erg inspirerend en meteen toepasbaar. Het was veel informatie om te verwerken maar allemaal erg nuttig. Bedankt voor de inspirerende dag!”

Willemijn de Vet

Marketingadviseur, Medinova