De Trainers

Ons team van Facebook & Instagram-specialisten die de trainingen van Likeconomics verzorgen.

Peter Minkjan

Peter Minkjan is oprichter van Likeconomics en actief als strateeg en adviseur op het gebied van social advertising & content. Al sinds 2010 is hij bezig met het ontdekken en benutten van de zakelijke mogelijkheden die Facebook biedt.  Hij helpt tegenwoordig meerdere grotere merken (waaronder RTL & de Bijenkorf) en bureaus om Facebook en andere sociale media succesvol zakelijk in te zetten.

Sybren Smith

Sybren Smith is een van de bekendste Facebook Certified marketing specialisten van Nederland en oprichter van Facebook & Instagram marketing bureau Geheim van de Smith. Sybren is sterk data en resultaat gedreven en focust zich met zijn bureau vooral op Facebook & Instagram Advertising. Geheim van de Smith werkt onder andere voor Politie Nederland, Christine le Duc en Oranje Fonds.

Aljo Hartgers

Sinds 2009 is Aljo via The Social zelfstandig adviseur en richt zich de verbinding tussen bedrijven en consumenten. Dit gebeurt via sociale media, online platformen en content. Aljo werkt vanuit de pull-gedachte: klanten én ambassadeurs van het merk werken steeds vaker voor je organisatie. Ze zoeken specifieke informatie en die krijgen ze – real time. Zo helpt Aljo bedrijven zich nog beter te focussen met onder andere monitoring, strategie en content. Hierbij staat de (online) verbinding tussen merk en de klant centraal.

Tijd en aandacht

Onze trainingen garanderen iedere deelnemer voldoende tijd & aandacht om specifiek in te gaan op zijn of haar wensen en situatie.

Nieuwste ontwikkelingen

De trainers zijn op de hoogte van de laatste mogelijkheden en ontwikkelingen op het gebied van Facebook & Instagram-marketing en advertising en nemen dat op in het programma

Erkende experts

Onze trainers hebben jarenlange praktijkervaring en schrijven onder andere voor Marketingfacts, Frankwatching en Emerce.

Ervaren sprekers

De trainers hebben jarenlange ervaring met spreken in het openbaar en hebben zowel nationaal als internationaal mogen spreken voor grote groepenop congressen en evenementen. 

Haal meer resultaat uit Facebook & Instagram

Schrijf je vandaag nog in voor een van onze trainingen.