Referenties

We hebben ondertussen al jarenlange ervaring in het geven van trainingen en workshops. Hieronder enkele referenties van deelnemers uit het verleden.

Onze trainingen worden door de deelnemers hoog gewaardeerd. De training Facebook adverteren wordt door de deelnemers beoordeeld met een 8,4 gemiddeld! (22 beoordelingen).

Door deze cursus voel ik mij empowered om op professionele wijze aan de slag te gaan met ons Facebook advertising budget.

Nick

Marketingmanager, Ticket TGV

Bedankt voor alle leerzame Facebook tips! We zijn een dag na de cursus meteen goed begonnen en ik ben inmiddels een statistiekenfreak geworden. Het bereik van berichten is na enkele dagen verdubbeld en bij video’s is het bereik zelfs drie keer hoger! Ook fans nemen flink toe: in twee weken al 15% meer fans dan voor de cursus!.

Rob Meeuwessen

Eigenaar, Specialized Concept Store Rings Goirle

Ik vond de training ontzettend interessant! Erg inspirerend en meteen toepasbaar. Het was veel informatie om te verwerken maar allemaal erg nuttig. Bedankt voor de inspirerende dag!

Willemijn de Vet

Marketingadviseur, Medinova

De training bevat een goede balans tussen theorie en praktijk, met voldoende aandacht voor vragen. Als online marketing team hebben wij allen iets bijgeleerd en gaan het snel in praktijk zetten.

Tessa Colauto

Online marketeer, Joolz

Een zeer inspirerende en verhelderende cursus. Geeft je een 1 dag de handvatten en vooral drive om serieus(er) met Facebook marketing aan de slag te gaan! Top.Een inspirerende workshop met veel praktische informatie. Een aanrader!

Marjan Schaapman

Eigenaar, Marjan Schaapman Communicatie

Veel handige tips en praktijkvoorbeelden wat wel en niet te doen.

Jodie Staphorst

Sr. Marketing- en Communicatieadviseur, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)

Share This