Facebook Ads Audit

Spendeer jij honderden of duizenden euro’s per maand aan Facebook & Instagram advertising en heb je behoefte aan iemand die kritisch meekijkt om nog meer uit de campagnes te halen? Dan is de Facebook Ads Audit precies wat je zoekt.

De Facebook Ads Audit

Wat als jouw advertentie campagnes op Facebook en Instagram 30 – 75% beter kunnen presteren dan ze nu doen? Klinkt aantrekkelijk toch? Een grondige analyse van jouw campagnes, met als resultaat een duidelijk stappenplan ter verbetering maakt dit mogelijk. En dát is in een notendop wat wij doen tijdens een Facebook Ads Audit. 

De Audit bestaat uit:

  • Een telefonisch intakegesprek met onze auditor. Hierbij worden jouw doelen, werkwijze en strategie doorgenomen zodat er een helder beeld is van de huidige en gewenste situatie.
  • Een deepdive en analyse van jouw campagnes op alle belangrijke en relevante punten. Wat werkt goed en wat kan er verbeterd worden?
  • Duidelijk rapport met checklists, uitleg en opsomming van alle verbeterpunten en een stappenplan met praktische uitleg hoe je snel en het beste meer resultaat kan boeken.
  • Een 2 uur durende afspraak op locatie waarin dit rapport punt voor punt wordt toegelicht en een actieplan wordt gemaakt om de verbeterpunten toe te passen.
  • Na enkele weken volgt een evaluatiegesprek om de voortgang te bespreken en waar nodig te helpen met de verdere implementatie.
R

Zeer grondige analyse

Jouw campagnes worden zeer grondig geanalyseerd op alle relevante punten.

R

Verbeterpunten

De verbeterpunten en nieuwste advertentiemogelijkheden worden stuk voor stuk gepresenteerd en toegelicht.

R

Direct resultaat

Er wordt gelijk een begin gemaakt om de belangrijkste verbeterpunten toe te passen.

De auditor: Peter Minkjan

De auditor: Peter Minkjan

Peter Minkjan is oprichter van Likeconomics – hét online kennisplatform over Facebook & Instagram-marketing – en strateeg en adviseur op het gebied van social advertising & content. Al sinds 2010 ontdekt en benut hij de zakelijke mogelijkheden die Facebook biedt en heeft hij Facebook-advertentiecampagnes van miljoenen euro’s budget opgezet en beheerd. Hij kent alle advertentiemogelijkheden op Facebook en Instagram van haver tot gort. Regelmatig krijgt hij de vraag van organisaties en online marketeers om te helpen met de Facebook- marketing en advertentiecampagnes.

Op dit moment werkt Peter als freelance social mediastrateeg voor meerdere grotere merken (waaronder RTL & de Bijenkorf) en online bureaus om Facebook en andere sociale media succesvol zakelijk in te zetten. Ook is Peter blogger voor onder andere Marketingfacts en Emerce en auteur van het boek ‘Scoren met Facebook Marketing’. Ieder jaar organiseert hij het Congres Facebook Marketing in de Jaarbeurs Utrecht.

"Door deze grondige analyse zien we nog zoveel meer mogelijkheden om onze campagnes nog gerichter te optimaliseren"

Veelgestelde vragen

Wat kost de Facebook Ads Audit?

De Facebook Ads Audit kost 995 euro exclusief BTW.

Waar bestaat de audit precies uit?

De audit bestaat uit een intakegesprek (telefonisch of via Skype), een uitgebreide analyse van jullie advertentiecampagnes en accounts, een rapport op papier, een afspraak op locatie waarbij het rapport wordt toegelicht en er een stappenplan wordt gemaakt, een tenslotte evaluatiegesprek binnen enkele weken na de afspraak.

Kan ik hulp krijgen na afloop van de audit?

Mocht je hulp wensen met het opzetten en beheren van nieuwe campagnes dan helpen we je graag. We werken samen met meerdere freelancers en bureaus die hierin gespecialiseerd zijn.

Hoe snel kan de audit worden uitgevoerd?

We streven ernaar de audit binnen 7 tot 14 dagen uit te voeren en te bespreken.

Ik heb nog meer vragen over de audit. Hoe kan ik die stellen?

Heb je nog meer vragen over de audit en ben je benieuwd of deze helemaal geschikt voor je is? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Klaar om jouw advertentie campagnes te perfectioneren?