Op 1 november 2010, de dag dat Hyves werd overgenomen, begon dit blog onder de naam FacebookPro.nl. Een eigen plek waar ik mijn kennis kon delen met de rest van de wereld. Het ideaal was om uit te groeien tot de plek waar ik zelf naar zocht toen ik begon met Facebook-marketing: een onafhankelijk kennisplatform waar je alles vindt over de zakelijke inzet van Facebook en veel aandacht voor adverteren op Facebook.

In 2012 is de naam aangepast van FacebookPro naar Likeconomics en onder die naam gaf ik als zelfstandig adviseur bedrijven advies over de inzet van social media. Jarenlang deelde ik op deze plek mijn kennis. Daarnaast organiseerde ik ieder jaar een groot congres over Facebook & Instagram in de Jaarbeurs.

In 2018 vond ik het tijd voor een nieuwe zakelijke uitdaging. Samen met drie vrienden begon ik 5PM. Een bureau dat merken en uitgevers helpt om YouTube en social video succesvol in te zetten. Waar we anderhalf jaar geleden begonnen met z’n vieren groeien we hard en werken we nu al met meer dan 20 man. Dat is ook de reden dat hier al tijden niks nieuws is heb geplaatst.

Het was geweldig om hier te bloggen maar het is tijd voor iets nieuws. Binnenkort zal deze site dan ook overgaan in team5pm.com. De nieuwe plek waar ik samen met mijn collega’s zal bloggen over YouTube en social video.