Onze partner Online Business Media wenst jou alvast fijne feestdagen. Zijn ze vroeg? Eigenlijk niet. Veel consumenten starten al in november met de voorbereidingen voor de feestdagen. Ongeveer 60% van de kerst-shoppers worden door content op Facebook en Instagram geïnspireerd. Een belangrijk moment voor B2C om in november en december zichtbaar te zijn. De maanden om jouw doelgroep te bereiken en te activeren.

KERSTCADEAUTJE

Online Business Media helpt je graag om nog in 2018 resultaat te behalen met een feestdagen campagne. Je krijgt van hen 50% decemberkorting op een campagne als aanmeld voor een feestdagen campagne! Zij helpen je met concept, design, opbouw en adverteren. Ga naar obmn.nl/actie en vul je gegevens in!

Gebruik de code:
KERST2018

Heb jij al eens gedacht aan een online adventskalender? Eke dag in december heb je de mogelijkheid om producten bij een grote doelgroep onder de aandacht te brengen. Bouw een doelgroep van geïnteresseerden op, die je direct kunt gebruiken voor een retargeting-campagne. Zo verhoog je de conversie naar bijvoorbeeld jouw webshop.

Bereik nieuwe doelgroepen, betrek je huidige klanten en bouw doelgroepen op.

CASE: THE ATHLETE’S FOOT ADVENTSKALENDER 2017