GRATIS WEBINAR OP DONDERDAG 14 DECEMBER 

Je bent net als vele duizenden andere Nederlandse merken zakelijk actief op Facebook. Je bedenkt mooie posts maar ziet het organische bereik teruglopen. Je weet dat je haarscherp kan adverteren en wellicht doe je dat ook al regelmatig met mooie resultaten. Toch vraag je je af of er nóg meer rendement te behalen valt. Haal je er alles uit wat er in zit? En maak je gebruik van de laatste mogelijkheden die Facebook biedt? Op donderdag 14 december organiseren wij samen met Meltwater een gratis webinar. In deze webinar deelt Peter Minkjan meerdere Facebook Marketing Hacks: praktische tips om direct meer bereik, interactie, sales en leads te genereren en handige tools die jou helpen om dit te bereiken. Ook als je geen groot budget hebt.

Datum: Donderdag 14 december 2017
Tijd: 11.00 – 12.00 uur

PS Wil je in 2018 echt alles uit jouw Facebook ads halen? Volgende week dinsdag 12 december is de laatste training ‘Adverteren op Facebook voor gevorderden‘ (Nog 1 plek beschikbaar)