Wil jij Facebook, WhatsApp en Instagram nóg succesvoller gaan inzetten voor jouw organisatie? Kom dan naar de vijfde editie van het Congres Facebook Marketing op donderdag 8 juni in de Jaarbeurs Utrecht. Ook dit jaar delen we de nieuwste trends op het gebied van commerce, service en branding met Facebook, WhatsApp en Instagram. Door middel van 4 (inter)nationale keynotes en meer dan 20 workshops.

De eerste sprekers zijn bekend: Maurits Kaptein is auteur van het boek “Digitale Verleiding: hoe beïnvloedingsprofielen de online marketing op z’n kop zetten”. Op basis van jarenlang onderzoek vertelt Maurits hoe je verleidingstrategieën online inzet, maar ook over privacy, big data en menselijk gedrag.

De bevlogen en gepassioneerde Igor Beuker werkt niet voor niets voor merken als Nike, Starbucks en L’Oréal. Als geen ander signaleert en vertaalt hij marketing trends en zijn kennis en ideeën deelt hij dit jaar voor het eerst op het Congres Facebook Marketing.

En ooit gehoord van Chatbots? Slimme stukjes software waarmee je binnen messaging apps, zoals Facebook Messenger, in gesprek kunt gaan met jouw doelgroep. Een virtuele dienstknecht dus! Trendwatcher Jarno Duursma vertelt er alles over in zijn inspirerende presentatie over trends op het gebied van nieuwe media en tech.

Bekijk hieronder impressie van vorig jaar:

Krijg €150,- korting. De eerste 100 mensen die een ticket kopen voor het congres betalen slechts €195,-. Dus wees er snel bij!

Meld je nu aan