Newsfeed FacebookVorige maand kondigde Facebook aan dat gebruikers meer controle te geven over de inhoud van het nieuwsoverzicht. Hierdoor is het voor jou nog makkelijker om updates van vrienden en pagina’s die je volgt te verbergen. Maar je kan nu ook gemakkelijk zien van welke personen, pagina’s en groepen je het vaakst een bericht ziet. Dit is eenvoudig te vinden onder News feed preferences (voorkeuren voor nieuwsoverzicht). En mocht je het willen, je kan hier ook gelijk vrienden en pagina’s ontvolgen.

Mijn advies voor marketeers: ga na waarom je nou juist van deze pagina’s zoveel berichten ziet en anderen niet en bekijk hoe je deze informatie kan gebruiken om je eigen contentstrategie te verbeteren. Bonustip: lees ook dit interessante artikel van Jay Baer hierover.

News Feed Preferences

Newsfeed Preferences Mobile