Fan GraderJe hebt moeite gedaan om een actieve fanbase op Facebook op te bouwen, plaatst een paar keer per week interessante updates en houdt de statistieken van je pagina goed in de gaten. Toch heb je geen idee wie nou precies jouw meest actieve fans zijn. Daar brengt de gratis tool Fan Grader van Splashscore verandering in. Fan Grader analyseert de laatste 100 updates van je pagina en identificeert de 100 topfans: jouw grootste ambassadeurs en trouwste fans op Facebook. Het rapport kan je ook nog als Excel file exporteren. Handig en zeker het proberen waard. Let op: het uitdraaien van het rapport kan een tijdje duren.

Update: om het gratis rapport uit te kunnen draaien vraagt het formulier om een US telefoonnummer. Een Nederlands telefoonnummer werkt niet. Vul daarom een random US telefoonnummer zoals 541-754-3010 in.