Push my buttonEen cruciaal onderdeel van je social media en Facebook-strategie is content. Uiteraard hoopt iedereen er op dat zijn of haar updates door alle fans worden gedeeld en ‘viral’ gaat. Dat gebeurt, helaas voor jou, lang niet altijd. Om je kans op succes te vergroten kun je analyseren wat wel en wat niet werkt. Zo vind je hier de 25 meest interactieve Nederlandse Facebook updates van oktober en november 2013 met enkele learnings. Ook Ross Simmonds heeft goed gekeken welk type updates wel en niet scoren en presenteert 11 ingrediënten voor virale updates op Facebook.

De 11 ingrediënten voor virale content

Deze 11 ingrediënten staan hieronder opgesomd.

11 ingredienten Facebook updates

Laat je vooral inspireren door zijn gehele presentatie met uitleg per ingrediënt.

Bekijk het aanbod Facebook content strategie