Ben als je marketeer op zoek naar inspirerende voorbeelden van Facebook marketing uit jouw branche? Dan ben je hier op de juiste plek want hieronder tref je een overzicht aan van meer dan 300 Facebook marketing case studies uit o.a. de automotive, FMCG, ecommerce, retail, telecom, onderwijs, non profit, travel en gaming branche. Ook zijn er meerdere voorbeelden van MKB’ers en uit de B2B-hoek. Laat je inspireren en bekijk hoe Facebook marketing door al deze verschillende organisaties is ingezet.

107 case studies verzameld door Thomas Hutter

Thomas Hutter, een Duitse online marketing consultant, geeft op zijn site en Scribd-account een verzameling van 107 officiële case studies van Facebook die in de loop der tijd op verschillende plekken heeft gepubliceerd. Keurig gerangschikt per branche.

Niet genoeg? Nog ruim 200 meer!

Naast het overzicht van Thomas Hutter vind je hier nog meer case studies, voorbeelden en interviews:

Facebook plaatst zelf ook geregeld nieuwe case studies op de site en Facebook-pagina van Facebook Studio. Zo komen we aan meer dan 300 verschillende case studies en voorbeelden uit vele verschillende branches. Mocht je zelf nog suggesties hebben, laat dan een link achter in de reacties zodat het overzicht nog completer wordt.