Everybody likes thisIk volg veel sites en blogs die over Facebook marketing publiceren. Een selectie van die artikelen probeer ik regelmatig via Facebook of Twitter te delen. Om inzage te geven in welke blogs ik allemaal lees en goed vind heb ik uit de velen die ik volg een Top 30 samengesteld. Deze blogs hebben gemeen dat ze (vrijwel) alleen maar over Facebook marketing publiceren, de ‘generieke’ social mediablogs zijn dus hierin niet opgenomen. Ook heb ik geprobeerd de wat minder bekende blogs te vermelden want ook TechCrunch of Mashable publiceren regelmatige goede Facebook marketingartikelen maar ik ga er vanuit dat de meeste deze wel kennen. De lijst is op alfabetische wijze gerangschikt.

Top 30 Facebook marketingblogs

1. AgoraPulse
2. AllFacebook
3. AlphaBoost
4. Amy Porterfield
5. BrandGlue
6. Buddy Media Newsroom
7. Dennis Yu
8. EdgeRankChecker
9. Facebook Studio
10. FBAdslab
11. FBPPC
12. GetPostRocket
13. GroSocial
14. InsideFacebook
15. JonLoomer
16. Mari Smith
17. Pagelever
18. PageModo
19. Qwaya Social
20. SocialBakers
21. SocialFresh
22. The Non Profit Facebook Guy
23. The North Blog
24. The Official Facebook Blog
25. Think Outside In
26. Track Social
27. Unmetric
28. Varsity Outreach
29. Wisemetrics
30. Zuum Social

Mist er een blog? Laat het weten

Met deze toplijst heb ik een overzicht proberen te maken van blogs die met enige regelmaat goede Facebook marketingartikelen publiceren en die ik allemaal volg via RSS, Facebook of Twitter. Volg ze ook en je hebt een goed beeld wat er gebeurt op dit vakgebied. Mist er nog een blog die zeker het vermelden waard is? Laat het dan weten in de reacties. Alvast bedankt!