Top 40 FacebookVoor het vierde jaar op rij heeft Likeable Media een Top 40 uitgebracht van de beste Facebookpagina’s. Duizenden pagina’s zijn door hen beoordeeld op o.a. interactie, design en omvang en zij hebben een selectie van 40 van de beste pagina’s gemaakt. De precieze totstandkoming van de score is onduidelijk maar deze pagina’s bieden genoeg inspiratie om je eigen pagina te verbeteren.

De Facebook Top 40

Omdat klanten van Likeable niet mee mochten doen hebben ze ook een Top 20 van hun eigen klanten gemaakt en deze in de presentatie verwerkt. De Top 40 is een mix van (Amerikaanse) celebrities, financials, goede doelen, steden, retailers, TV-series en FMCG producten. Uiteraard is de lijst vrij subjectief en bestaat het enkel uit Engelstalige pagina’s maar het is zeker de moeite waard om enkele van de pagina’s te bezoeken en te kijken hoe zij het aanpakken.