Incompany Facebook trainingen

Likeconomics biedt al haar Facebook trainingen ook incompany aan, dus geheel op locatie bij uw organisatie en geheel afgestemd op uw situatie en wensen. Zo kun je samen met je collega’s gelijk aan de slag en heb je geen extra reistijd.

Incompany training is maatwerk

Voorafgaand aan de training volgt een inventarisatie van uw wensen en behoeften zodat de training geheel op maat kan worden aangeboden. Zo sluit de training geheel aan op uw branche en de vragen en uitdagingen die leven binnen uw organisatie.

Overzicht trainingen

De trainingen die we incompany aanbieden zijn o.a.:
Training Facebook Marketing
Training Facebook Content
Training Facebook Adverteren
Training Facebook Adverteren voor gevorderden
Zoals gezegd passen we de inhoud en duur van iedere incompany training geheel aan naar uw wensen.

Afterservice inbegrepen

Na afloop van de training kan het natuurlijk voorkomen dat je met de uitvoering tegen (praktische) problemen en vragen aanloopt. Daarom zit er bij al onze training hulp achteraf inbegrepen en krijg je ondersteuning via de telefoon of mail van de trainer. Zo haal je maximaal resultaat uit Facebook.

Prijs

Omdat we iedere training geheel op maat aanbieden is ook ieder prijsvoorstel maatwerk. Om u alvast inzage te geven in de prijs kunt u rekening houden met een prijs van €995 voor een incompany training van een dagdeel en €1495 voor een gehele dag. Neem contact met ons op voor een voorstel op maat.

Neem contact met ons op