Trainers

Peter Minkjan

Peter MinkjanPeter Minkjan is oprichter van het Facebook-marketingplatform Likeconomics en daarnaast spreker, trainer en adviseur op het gebied van Facebook-marketing. Als één van de eersten in Nederland was hij bezig met het ontdekken en benutten van de zakelijke mogelijkheden die dit platform biedt en hij adverteert al op Facebook sinds 2010.

Peter helpt meerdere grotere merken en bureaus om Facebook succesvol zakelijk in te zetten. Tevens is hij een fervent blogger voor meerdere sites waaronder Marketingfacts, Emerce en SportNext en is hij auteur van het boek ‘Scoren met Facebook Marketing’ en meerder e-books. In 2013 organiseerde hij als eerste in Nederland een congres dat geheel in het teken stond van Facebook: Congres Facebook Marketing met meer dan 450 bezoekers.

twitterlinkedingoogleplusfacebook
 
 

Sybren Smith

Sybren Smith trainingSybren geldt als één van de belangrijkste Facebook marketing experts die Nederland rijk is. Zo is Sybren als auteur en spreker verbonden aan het bekende Frankwatching waar hij o.a. de 2-daagse Facebook marketing training geeft.

Sybren hielp al diverse organisatie bij het succesvol implementeren van Facebook in de marketingmix en heeft veel praktijkervaring op zowel strategisch als praktisch niveau.
 
 
 

twitterlinkedingoogleplusfacebook
 
 

Aljo Hartgers

Aljo Hartgers - Likeconomics trainerAljo Hartgers is eigenaar van Cuppajo en richt zich met name op Facebook marketingstrategieën, online communicatie en content marketing. Daarnaast is Aljo verbonden aan de Hogeschool Utrecht als docent nieuwe media bij de opleiding Bedrijfscommunicatie en andere opleidingen.

Aljo is in 2009 gestart met het ontwikkelen van digitale magazines en social mediastrategieën voor diverse opdrachtgevers. Hierbij staat de (online) verbinding tussen merk en de klant centraal. Dit uitgangspunt werd de brug naar een nieuw speerpunt: Facebook marketing. Door de marketing- én communicatiemogelijkheden die Facebook biedt kunnen organisaties leren van en inspelen op hun klanten en de behoeftes die ze hebben.

twitterlinkedingoogleplusfacebook
 
 

Interesse in een training?

Schrijf je nu in!