Secondary Menu

Alles wat je moet weten over Facebook EdgeRank

We hebben hier al vaker gehad over EdgeRank: het algoritme dat Facebook gebruikt om te bepalen of een update wel of niet in het nieuwsoverzicht van haar fans verschijnt. Om effectief te zijn met Facebook marketing zul je dus veel aandacht aan het behalen van een hoge EdgeRank moeten besteden. In deze presentatie leggen EdgeRankchecker en ArgyleSocial duidelijk uit hoe je EdgeRank precies wordt berekend en hoe je deze kan verbeteren. Alles wat je moet weten over Facebook EdgeRank dus.

Facebook EdgeRank presentatie

Deze presentatie hoort bij een gratis webinar die je hier kan volgen. Deze is zeker aan te raden als je nog meer wilt weten en je een uurtje tijd over hebt. In deze webinar en presentatie gaan Chad Wittman en Jill Carlson in op de volgende vragen:

– Hoe berekent Facebook de EdgeRank score?
– Wat is het effect van EdgeRank op je bereik?
– Wat zijn best practices om je EdgeRank te verhogen?

Nogmaals: Aandacht besteden aan je EdgeRank score is een absolute must als je succes wilt hebben met Facebook marketing. Nog meer tips om je EdgeRank te verhogen? Laat het weten in de comments.

Comments are closed.
Meld je nu aan voor het Congres Facebook Marketing! Meer informatie
Hello. Add your message here.