Secondary Menu

10 Facebook marketing tips voor B2B organisaties

B2B Facebook marketing

Werkt Facebook voor B2B? Zelf denk ik dat Facebook ook hier zeker kan werken als je het goed aanpakt en onderdeel maakt van een doordachte contentstrategie. Ik ben niet de enige die er zo over denkt want Eloqua en BrandGlue hebben een zeer mooie presentatie gemaakt waarin ze tien tips geven voor B2B organisaties om Facebook effectief in te zetten. Voor iedereen die zich bezig houdt met B2B marketing zeker de moeite van het bekijken waard.

Facebook marketing voor B2B

10 Ways to "Solve" Facebook for B2B
View more presentations from Eloqua

Nog meer Facebook marketing presentaties

Als je geinteresseerd bent in Facebook B2B marketing dan vind je hier nog een goede presentatie. Al eerder deelden we ook 10 zeer interessante Facebook marketing presentaties en hier vind je de Facebook marketing voor gevorderden presentatie.

,

Meld je nu aan voor het Congres Facebook Marketing! Meer informatie
Hello. Add your message here.