Secondary Menu

Het ultieme Facebook marketing boek?

Facebook marketing boek

Update: ondertussen heb ik besloten toch een Facebook Marketing boek te schrijven: Scoren met Facebook Marketing. Deze verschijnt binnenkort.

Facebook marketing boekIk heb een tijd lang rond gelopen met het idee om een boek over Facebook marketing te schrijven. Uiteindelijk heb ik besloten om het niet te doen. Er zijn meerdere redenen voor maar de belangrijkste is wel dat Facebook marketing ontzettend dynamisch is. Zodra een boek hierover, waar heel veel werk in gaat zitten, zal verschijnen zullen grote delen al weer achterhaald zijn. Daarnaast is de meeste informatie al online beschikbaar en vaak veel beter beschreven dan ik zou kunnen en het is zo moelijk linken in een boek;). Zo kwam ik vandaag dit ‘Facebook marketing boek’ tegen. Het boek is geheel gecrowdsourced en het bevat een grote verzameling links naar de beste artikelen. Ik wou deze jullie niet onthouden want vrijwel alle belangrijke onderwerpen komen aan bod. En als jullie hier nog niet genoeg aan hebben vind je hier de ultieme Facebook marketing gids. Veel leesplezier!

Comments are closed.
Meld je nu aan voor het Congres Facebook Marketing! Meer informatie
Hello. Add your message here.